Duben 2014

Nadpisky 2.9 (Trenéři)

24. dubna 2014 v 15:01 | Hrašule |  Nadpisky



Pouze pro lidi z VSU! Můžeš se taky přidat ↓



Nadpisky 2.8 (funfriend)

22. dubna 2014 v 20:14 | Hrašule |  Nadpisky
Program: APS CS 5
Doba: Necelá hodina
Cena: pejsek :) http://staj.ufonek.net/index.php?pg=pes&pes=436947






Nadpisky 2.7 (Trenéři)

21. dubna 2014 v 16:05 | Hrašule |  Nadpisky
Program: APS CS5
Doba: hodina a něco
Cena: -







A pro trenéry koní:








Logo 2.9 (Pk Euro)

21. dubna 2014 v 14:03 | Hrašule |  Loga
Program: APS CS5
Doba: cca 35 min
Cena: -




pro členy bez zú



Nadpisky 2.6 (Pro Tweety)

20. dubna 2014 v 20:02 | Hrašule |  Nadpisky
Program: APS CS5
Doba: cca hodina
Cena: body






Měsíce














A oddělovač :)






Nadpisky 2.5 (FREE FOR ALL - Horses)

20. dubna 2014 v 17:06 | Hrašule |  Nadpisky
Program: APS CS5
Doba: - postupně přidám další
Cena: -
Galaxy styl











Rady do kuchyně

17. dubna 2014 v 22:17 | Hrašule |  Recepty
Článek není můj, zdroj článku je ZDE :) Ale musím to dát sem, protože bych to později už asi nedohledala :D

1.
Když ohříváme houskové knedlíky v sáčku, je dobré si do něj mezi knedlíky kápnout trochu vody. Knedlíky tak budou více nadýchané a nebudou mít "oslizlé" kraje.

2.
Aby se nám nerozvařily bramborové knedlíky, můžeme do vody, ve které se vaří, přidat dvě lžíce hladké mouky.


3.
Před krájením cibule a česneku je asi na 3 minuty ponoříme do studené vody. Lépe a rychleji se potom budou krájet a loupat.


4.
No, a když už teď máme cibuli hezky a rychle nakrájenou, tak zápach z rukou, který nám nechala na památku, odstraníme pomocí kuchyňské soli.

5.
Tak a teď něco o vaření párků. Každému se už někdy stalo, že mu párky při vaření ve vodě praskly. Není nic jednoduššího, než do vody na párky přidat trochu mléka.

6.
Když už máme "neprasklé" párky, co takhle mít i "neprasklá" vejce natvrdo? Ta by se měla vařit ve vodě s octem. Jedině tak totiž neprasknou a nevytečou.

7.
Teď něco pro milovníky ostřejších jídel. Když chceme mít pikantní vývar, nastrouháme do něj nivu.

8.
Pokud chceme mít řízky krásně a křupavě osmažené, tak při jejich obalování přidáme do mléka trochu piva. Budou mít nejen krásnou barvu, ale i chuť.

9.
Znáte to. Měli jste nakrájet změklý chleba, ale moc dobře to nedopadlo. Zkuste si příště předtím namočit nůž do horké vody. Bude se to opravdu krájet lépe.

10.
Před pečením toastů si toustovač vyložíme pečícím papírem. Nebudeme pak muset drhnout zapečené zbytky z toastů a hlavně i samotné toasty se lépe vyndávají.


Logo 2.8 (Haffi)

17. dubna 2014 v 16:14 | Hrašule |  Loga
Program: APS CS5
Doba: Hodina a něco
Cena: 10 sms (Děkuji :))







......


Potkan - Daryl

8. dubna 2014 v 19:06 | Hrašule |  Fotky
Pár fotek mého mazlíka :) Vypadá jak plyšák, jeho prostě nejde nemilovat :D ♥




Sleepwalking - BMTH

7. dubna 2014 v 18:31 | Hrašule |  Zábava
Skvělá písnička :)



Your eyes are swallowing me
Mirrors start to whisper
Shadows start to see .. ♥►♫